Reeds 20 jaar ben ik actief in de computerwereld zowel in het onderwijs als in de privésector :

De cursussen op het gebied van informatica die ik al heb gegeven in zowel dag- als avondonderwijs  variëren van basiskennis tot netwerktechnologiën.
Ik heb een tiental jaar les gegeven in het Koninklijk Technisch Atheneum te Aalst , waar ik zowel in de afdeling elektronica (dagonderwijs) als de afdeling computertechnicus  ( avondonderwijs ) werkzaam was.Sinds mijn verhuis naar Wintam (Bornem ) en daarna naar Sint-Amands ben ik werkzaam in het Atheneum Willebroek campus Vaartland te Willebroek in de afdeling elektriciteit - elektronica.

De cursussen die ik reeds heb gegeven i.v.m. informatica zijn o.a. basiskennis computers , hardware computers , microcontrollers , basiskennis netwerken , praktijk netwerken , basiscursus programmeertalen , spreadsheets (word, excel, access ) , basiscursus internet, basisscursus webdesign  ( html , css , php , javascript) , webdesign ecommerce (sql ,asp),  theorie en  praktijk routers.

Reeds een 10-tal jaar heb ik ook een bedrijf opgericht dat werkzaam is in de computerwereld. Waar de bedrijvigheid zich eerst beperkte tot de regio bornem , heb ik nu ook vertakkingen opgericht in de regio sint-amands en de regio willebroek

Indien U bv. geïnteresseerd bent in de aankoop van een eigen computer of laptop , kan ik U advies geven om tot de juiste aankoop over te gaan en deze tevens bij U thuis leveren en deze daarna bij U thuis installeren.

Indien U bv. geïnteresseerd bent in het maken van een eigen website voor uw firma , wil ik deze voor U ontwikkelen en U daarna op weg zetten om daarna zelf de nodige aanpassingen te maken.

Indien U  bv. geïnteresseerd bent in een computernetwerk voor uw bedrijf  , kan ik U voorzien van computers , printers en het bijhorende netwerk  .

Indien U bv. geïnteresseerd bent om op het internet te surfen , zal ik deze computer voor U gebruiksklaar maken voor het internet.

Dit alles volgens de beste prijs/kwaliteit - verhouding !

Vriendelijke groeten ,

Industrieel Ingenieur Paul Creyelman

Zaakvoerder PC-Solutions Sint-Amands Bornem Willebroek

Leraar elektronica afdeling TSO elektriciteit – elektronica

Atheneum willebroek